Martini Jongenskoor Sneek | Martini Meisjeskoor Sneek
    Martini Jongenskoor Sneek - Martini Girl Choristers
Zie ons op Youtube Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook

Trevor Mooijman - Artistiek leider / Dirigent

Trevor Mooijman Trevor Mooijman, Zoetermeer 1974, is als jongen van 12 jaar voor het eerst betrokken bij een Jongenskoor, als hij zelf als Treble meezingt in een van de door Bouwe Dijkstra opgerichte koren.


Muziek is in zijn bloed gaan zitten, en na 12 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, kiest hij dan ook voor zijn passie. Sinds 2010 is Trevor als kerkmusicus aan het werk. In Veendam en Assen is hij dirigent van twee RK dameskoren. In de RK kerk van Haren, Assen/Gieten en in de Lutherse kerk van Stadskanaal is hij organist.

Samen met muziek-vrienden Ardaan Dercksen en Maarten Romkes richt hij vocaal ensemble Camerata Trinitati op waarmee op projectbasis op tal van plaatsen in Nederland en Engeland wordt gezongen. Onder die Trinitati-paraplu richt Trevor in 2014 de Trinitati Cathedral Singers op. Hiermee worden meerdere keren per jaar Engelse cathedralen bezocht om de daar zo belangrijke en unieke dagelijkse Evensongs in te vullen. Onder andere werden de Cathedralen van Norwich, Wells en Bristol bezocht.

Daarnaast is Trevor countertenor in het Roder Jongenskoor, countertenor (semiprof) bij de Nederlandse Bach Academie (in Friesland).

Bij het Martini Jongenskoor Sneek is Trevor Artistiek leider / Dirigent.

home ...